6 Şubat 2014 Perşembe

İkili Opsiyon Nedir? Mantığı Nasıldır? Nasıl Para Kazandırır?

            Paranıza değer kazandırabileceğiniz, ufak miktarlar ile de yüksek oranlı kar sağlayabileceğiniz bir yatırım aracı arıyorsanız, ikili opsiyonu tanımanızda yarar var. 

İkili Opsiyon

            Paranızı borsada değerlendirmek için yüksek miktarlar ile işlem yapmanız gerekmektedir. Ancak bazen kaybetme endişesinden, bazen de yeterli miktarı denk getirememekten borsaya bu denli yüksek miktarlar yatırmaktan kaçınırız. İkili opsiyonu kullanmak söz konusu olduğunda ise bütçenizi çok fazla zorlamanıza gerek olmadığından, dilerseniz ufak miktarlar ile başlayarak riskinizi en aza indirmiş olursunuz. Çünkü, ikili opsiyon 50 TL’den başlayan alt limiti ile büyük yatırımcıya olduğu kadar küçük yatırımcıya da borsaya katılım hakkı sağlıyor. Mevcut yatırım miktarınızı bu alt limiti dikkate alarak belirleyip, seçeceğiniz aracı kurum üzerinden, evinizden yada iş yerinizden dışarı çıkmadan bilgisayar başında yatırım yapmaya başlayabiliyorsunuz. İkili opsiyon borsasında hangi şirket için işlem yapmak istediğinize karar verdikten sonra, tek yapmanız gereken sınırlarını sizin belirleyeceğiniz tarih aralığında bu şirketin kar mı, zarar mı edeceğini tahmin etmek.

Tahminlerde bulunurken engin borsa bilginizin olması da çok fazla gerekli değil. İnternetten günlük, haftalık, aylık borsa haberlerini ve analizlerini takip edip, edindiğiniz bilgilere göre bir strateji geliştirmeniz ve tahminlerinizi bu yönde yapmanız yeterli olacaktır. Doğru strateji izleyerek yaptığınız her doğru tahmin size kazandıracaktır. Örnek vermek gerekirse, diyelim ki siz X şirketinin bir dakika, bir saat ya da bir ay sonra zarar edeceğini düşünüyorsunuz. Seçtiğiniz tarih aralığındaki opsiyonunuzu bu şirketin zarar edeceği konusunda kurarsanız ve belirlediğiniz tarihte X şirketi zarar ederse kazanan siz oluyorsunuz. Bunun yanında kar etmesi durumunda da zararlı olabiliyorsunuz.

İkili Opsiyon

            Birçok borsa aracında olduğu gibi, ikili opsiyon da risk içeriyor ancak ev veya işyerinizden ayrılmadan küçük miktarlar ve doğru analizler ile iyi kazançlar sağlamanıza ve kolay kullanımı ile çabuk adapte olmanıza da imkan tanıyor. Hayatın kendisinin bir risk olduğunu düşünürsek, kazanma olasılığınızın yüksek olduğu ikili opsiyon piyasasında ufak miktarları kaybetme risklerini göze alarak paranızı katlayabilirsiniz. Bu yeni yatım aracı ile borsayı bilseniz de bilmeseniz de kısa zamanda kar etmeye başlayabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Bu ikili seçenek hakkında bilgi için teşekkürler. Ben bu parayı kazanmak için çok iyi bir yol olduğunu düşünüyorum.İkili opsiyonlar aslında kimsenin bir şey indirmesini ya da yüklemesini gerektirmeyen yenilikçi bir platformdur. Sadece iyi bir ikili opsiyonlar komisyoncusu seçin ve bir hesap açarak onların sistemine kaydolun.

    YanıtlaSil