14 Mart 2014 Cuma

Samsung'tan Akıllı Gözlük ve Parmak Klavye

Google'ın yaptığı akıllı gözlük olan Google Glass'a insanlar henüz alışamadı. Bu gözlüğe sahip olanlara insanlar uzaylı görmüş gibi bakıyorlar. Samsung'un çıkartacağı ise Google Glass'tan çok daha dikkat çekici.
Akıllı gözlükleri dışarıda kullananlar bilir, diğer insanlar tuhaf gözüktüğünüzü düşünürler ve bakışlarını üzerinize sabitlerler. Rahatsız eden bu durum yeni çıkacağı düşünülen bir akıllı gözlük ile daha da artacaktır.
Akıllı gözlük kullanan insanlara dış dünya daha yeni yeni alışıyorken, Samsung’un aldığı son patent akıllar da "Bu gözlüklere yeni bir tuhaflık mı ekleniyor?" sorusunu getirdi. Samsung tarafından alınan akıllı gözlük patentine göre, parmaklar klavyeye dönüşecek. Her bir parmağınızdaki boğumun bir harfe denk geleceği parmak klavyeniz de baş parmaklarınızda bunlara dokunan imleç olacak.
Akıllı gözlük kullananları tuhaf karşılayanlar, çok yakında gözlerinde akıllı gözlük, avuçlarını yüzlerine döndürmüş, parmakları ile garip hareketler yapan insanlara da kendilerini hazırlasalar iyi olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder