12 Mart 2014 Çarşamba

Google'ın Telefonu Motorola Moto G İncelemesi

Bugün Teknolojig Blog'ta inceleme günü. Uygun fiyata bir akıllı Android telefon arayanlar için bir ürün. Motorola'nın en son çıkardığı Moto G'yi araştırdım ve incelemesini de blogumda sizlerle paylaşmak istedim.

Motorola geçen ay Lenovo'ya satılmıştı. Bu ürün yeni çıktı ve bu Google'ın bir telefonu. Lenovo geçen ay satın almış olmasına rağmen telefon Google döneminde yapıldığı için Google'a ait bir telefon olarak sayılıyor ve telefon açılışında da zaten Google'ın logosunu görüyoruz.

Telefonu satın aldığınızda elinize saf bir Android işletim sistemi kurulu olarak geliyor. Sadece bir kaç uygulama eklenmiş. Telefonda Gorilla Glass 3 ekranı kullanılmoş. 143 gram ağırlığında ve 4.5 inç büyüklüğe sahip. Ayrıca, Motorola bu telefonda 2070 mAh batarya ve 1 GB RAM kullanmış. Telefonun fiyatı da uygun sayılır diyebiliriz. Telefon 800 küsür liradan satılıyor. Her teknoloji mağazasında fiyatlar 20-30 lira fark ediyor. Telefonun değerinin ileride de fiyatının daha fazla düşeceği tahmin ediliyor. Sonraki Motorola ürününü incelemek dileğiyle. Sağlıcakla kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder