9 Mart 2014 Pazar

Taşınabilir Batarya Olan XL Power Booster İncelemesi

Telefon teknolojisi büyük bir oranda gelişti. Gelişmeye de devam ediyor. Birbirinden büyük uygulamaları akıllı telefonlarda çalıştırıyoruz. Her geçen gün teknoloji ilerledikçe aynı zamanda bu teknolojinin kapasitesi de büyük ölçüde artıyor. Aynı zamanda teknoloji ile gelişen bu büyük uygulamalar ile telefonun RAM'i, işlemcisi daha fazla kullanılıyor. Bu yüzdende kısa bir süre içinde şarjınız bitebiliyor. Bunun için size tanıtacağım bu ürün ile şarjınızı daha da çok uzatabilirsiniz.

Case Power tarafından üretilen XL Power Booster diye bir ürün var. Bu ürünü tek kelime ile anlatmak gerekirse, 'taşınabilir batarya' diyebiliriz. Bu taşınabilir bataryayı evde şarj ediyorsunuz. Daha sonra dışarıda bunu yanınızda taşıyorsunuz zaten çok küçük bir batarya. Çokta ince, cebinize çok rahat sığacak büyüklükte. Ardından şarjınız bittiğinizde, bunu ara kablo vasıtası ile telefonunuza bağlıyorsunuz ve telefonunuz şarj oluyor.

Batarya gerçekten çok güçlü. Teknik özelliklerden bahsetmek gerekirse, 8000 mAh, bir adet mikro usb giriş yeri bulunmakta, 2 usb çıkışı olduğunu söylemeden geçemezdim. Batarya o kadar güçlü ki, en son çıkan ve en iyi özelliklere sahip akıllı telefonun bataryasını 3 defa art arda şarj edebilirsiniz.

Eğer bu ürünü satın almak isterseniz, 50 dolar gibi bir ücret vermeniz yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder